AdAgenzy er Google Ads bureauet, der vækster din shops omsætning, uden at gå på kompromis med ROAS

ATTN: E-commerce Direktør

Vi har solid erfaring som Google Ads bureau for 50+ ecommerce samarbejdspartnere, siden 2016.

Og for flere shops har vi skabt >100% vækst, via Google Ads indenfor 12 måneder. 

Måske er jeres shop den næste? 

 

vi tilbyder gennemtestede google ads strategier og eksekvering for webshops

Google Shopping | Produkt Feed Optimering | Pris Monitorering

Ring på:

+45 25 73 19 84

Ring på:

+45 25 73 19 84

50+

Webshops

Vi har dyb indsigt i e-commerce på tværs af nicher og marketing kanaler

Tusindvis

ordrer hver måned

Via et unikt Google Ads framework udviklet over flere år

6

Marketing Specialister

Inklusiv erfarne Google Ads specialister, som er “hands-on” på marketing opgaverne

Bedste Google Ads bureau - erfaring med paid search siden 2016

Kære ambitiøse webshop-ejer

Forestil dig et transparent Google Ads samarbejde, hvor du har fuldstændig “hånd i hanke” med hvad der arbejdes på, og hvilke resultater det giver.

Det er lige præcist det som du får hos os.

Hvis vi vurderer at vi er et match, så lægger vi en kort- og langsigtet strategi og målsætning, som vi arbejder benhårdt på at opnå.

Med os som dit Google Ads bureau får du bl.a.: 

– kampagner opsat, med vores unikke Google Ads framework 

– en “winner” Google Ads strategilægning

– grundig konkurrent- og søgeordsanalyse

– Google Shopping kampagne, segmenteret intelligent

– manuelt optimerede shopping produkt titler på top prio produkter

– shopping feed optimering via eksterne tools

– feed baserede tekst ads for ultra skarp målretning

Vores gennemsigtige samarbejde, med et stort fokus på grundig rådgivning og naturligvis massevis af kampagner, med høj ROAS gør at mange af vores samarbejdspartnere bliver hos os i årevis.

Vores Google Ads proces er baseret på erfaring, fra 50+ webshops, siden vi startede som Google bureau, i 2016.

Vi kan desværre ikke kan hjælpe alle webshops, da succesfuld håndtering af Google Ads kampagner vil kræve at jeres webshop lever op til visse kriterier.

Book et 30 min. strategimøde – og lad os se, om vi er et match.

Det vil være mig en stor fornøjelse at hjælpe jer, med at skabe den vækst I drømmer om.

Kenneth Vilster

AdAgenzy CEO
SEO & Google Ads Specialist

Vores super dygtige og tilfredse kunder siger

Charlotte Bydahlliving.dk

Vi har det sidste år haft en vækst på vores organiske omsætning på over 300% og den betalte trafik på over 200%, samtidig med at vores ROAS er steget til det dobbelte. Så vi har fået dejlig travlt.

 

Vi har et fint og godt samarbejde med Kenneth, og jeg føler at vi arbejder konstruktivt sammen om opgaven. En måde at arbejde på, som jeg sætter stor pris på.

Vi har tidligere være hos en del forskellige bureauer, uden nogen success, så vi var glade da det lykkes Kenneth at vende skuden, og skabe stor success for os.

Kenneth Handelshusetaulum.dk

Vi samarbejder med AdAgenzy om både SEO og Google Ads og Kenneth har opnået massevis af #1 placeringer på super gode søgninger, så vores omsætning fra organisk trafik er steget til 3X det tidligere niveau. Vores omsætning fra Google Ads kampagnerne er steget med 78%, og med en høj ROAS. 

Vi har forsøgt os med flere andre, der skulle få Google Ads til at spille, men dette er aldrig lykkedes før Kenneth tog over. 

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Kenneth og teamet i AdAgenzy. 

Rasmus Petworld.dk

Kan varmt anbefale andre, med ansvaret for at skabe vækst, i en webshop at sætte Kenneth på opgaven.

Han har hjulpet os med SEO i DK og Google Ads i hele norden, med stor succes.

Vi har nået de targets for ROAS og omsætningsvækst, som vi har sat os. Og dette er ikke nemt med en virksomhed på Petworlds størrelse. Vi har en god dialog og sætter nye tiltag igang, så snart det er ønsket fra vores side.

I får én af de få seriøse udbydere, når I indgår samarbejde med Kenneth. 

Anmeldelser fra Google 

FREMRAGENDE
9 anmeldelser
Benjamin Knudsen
Benjamin Knudsen
6. Januar, 2022.
Bekræftet
Varmt anbefalet til at skabe organisk vækst i Google. Kenneth har hjulpet os med onpage optimering, og vi har oplevet en kæmpe fremgang, på rigtig mange højtprioriterede brands og kategorier.
Læs mere
Box Quiz
Box Quiz
16. November, 2021.
Bekræftet
Adagenzy kører vores google ads kampagner og har også hjulpet med onpage SEO. Begge kanaler er rykket positivt i de måneder som vi indtil nu har samarbejdet. Der er altid hurtigt svar, og Kenneth kommer hele tiden med nye tiltag, vi kan teste. Senest har vi eksempelvis opstartet med affiliate annoncering. Varmt anbefalet. Bettina fra Boxquiz.dk
Læs mere
Torben Elmertoft
Torben Elmertoft
12. November, 2021.
Bekræftet
Liga Sport har fået hjælp, fra AdAgenzy, med at køre vores Google Ads kampagner. Omsætningen er steget hver måned, siden opstart af samarbejdet, for knap et år siden. Kenneth nævnte det var muligt at vækste vores betalte annoncering til ca. det dobbelte niveau på 12 måneder. Dette ser vi ud til at være godt på vej til, da væksten i 10. måned var ca. 90%, vel at mærke, med den samme ROAS. Kenneth og teamet kan anbefales til alt arbejde, der vedrører marketing af en webshop på Google. Med venlig hilsen Torben Elmertoft - Liga Sport
Læs mere
Kenneth Storm
Kenneth Storm
12. November, 2021.
Bekræftet
Vi samarbejder med AdAgenzy om både SEO og Google Ads og Kenneth har opnået massevis af #1 placeringer på super gode søgninger, så vores omsætning fra organisk trafik er steget til 3X det tidligere niveau. Vores omsætning fra Google Ads kampagnerne er steget med 78%, indenfor 12 måneder, og endda med en højere ROAS. Vi har forsøgt os med flere andre, der skulle få Google Ads til at spille, men dette er aldrig lykkedes før Kenneth tog over. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Kenneth og teamet i AdAgenzy. /Kenneth Storm, Ejer af Handelshusetaulum.dk
Læs mere
Peter Mengers
Peter Mengers
12. November, 2021.
Bekræftet
Adagenzy og Kenneth kan varmt anbefales til markedsføring i google. 5 stjerner fra mig. Dinfotobog.dk
Læs mere
Klaus Pedersen
Klaus Pedersen
12. November, 2021.
Bekræftet
Vi benyttede AdAgenzy til SEO i en periode. I perioden blev der skabt rigtigt fine resultater - og vi medgiver derfor AdAgenzy vores bedste anbefalinger. /Klaus Pedersen, Legen.dk
Læs mere
Robert Friedrich
Robert Friedrich
11. November, 2021.
Bekræftet
Kan varmt anbefale AdAgenzy og et samarbejde med Kenneth. Han er god til at komme med input, og hele tiden tilrette småting, for at opnå højere konvertering både på ads og hjemmeside. Kenneth tænker altid ud af boksen, og vinkler ens produkter på en måde, så de skiller sig ud fra mængden ? /Robert Friedrich sanzi-beauty.com'
Læs mere
Rasmus Mortensen
Rasmus Mortensen
9. November, 2021.
Bekræftet
Kan varmt anbefale andre - med ansvaret for at skabe vækst i en webshop - at sætte Kenneth på opgaven. Han har hjulpet os med SEO i DK og Google Ads i hele Norden med stor succes. Vi har nået de targets for ROAS og omsætningsvækst, som vi har sat os. Og dette er ikke nemt med en virksomhed på Petworlds størrelse. Vi har en god dialog og sætter nye tiltag i gang, så snart det er ønsket fra vores side. I får én af de få seriøse udbydere der er, når I indgår samarbejde med Kenneth. - Rasmus E. S. Mortensen, e-handelsdirektør, Petworld.dk
Læs mere
Tonny Dahl Frandsen
Tonny Dahl Frandsen
15. November, 2019.
Bekræftet
Vi har hos Bydahlliving.dk gennem det sidste år brugt Kenneth fra AdAgenzy til både vores SEO og vores Adwords. Begge med stor success. Vi har virkelig fået stor online opmærksomhed, med en kæmpe stigning på både ROAS og omsætning. Vi har helt fra 1. måned set fremgang, hvilket vi har kunnet hver eneste måned siden. Vi har tidligere være hos forskellige bureauer, uden nogen success. Selv om vi har brugt store beløb på adwords. Vi var rigtig glade da det lykkes Kenneth at vende skuden, og skabe stor success online for os. Vi har det sidste år haft en vækst på vores organiske omsætning på over 300 % og den betalte trafik på over 200%, samtidig med at vores ROAS er steget til det dobbelte. Takket være samarbejdet med AdAgenzy Så vi har fået dejlig travlt. Vi har et fint og godt samarbejde med Kenneth, og jeg føler at vi arbejder konstruktivt sammen om opgaven. Kenneth sender gode guides, og så udfører vi selv alt det arbejde vi kan. Resten klarer Kenneth. En måde at arbejde på, som jeg sætter stor pris på. Jeg kan kun give AdAgenzy mine varmeste anbefalinger.
Læs mere

Tag det første skrift nu

Book et Google ads strategimøde og få en pris

Om AdAgenzy ApS

Dit personlige Google Ads bureau i København (Frederiksberg), med 100% e-commerce fokus

Siden 2016 har vi hjulpet webshops, med at skabe vækst, via SEO, Google Ads og Paid Social.

Hos os får du grundig rådgivning, og vi lover dig ikke “guld og grønne skove”, men derimod afstemmer vi realistiske forventninger før vi starter et samarbejde.

Hos os får du hands-on arbejde udført af 3 senior specialister og du har én projektmanager og ansvarlig – undertegnede.

Personligt står jeg for strategilægning, kampagneopsætning og optimering, mens vores skarpe feed optimeringsspecialist, sørger for at vi sender korrekte produkt data til merchant center via grundig optimering.

Book et Google Ads strategimøde i dag – hvem ved om jeres shop er den næste vi vækster med >100% indenfor 12 måneder?

 

Kontakt os

Adresse

H. C. Ørsteds Vej 50 C
1879 Frederiksberg

Ring på

+45 25731984

Email

kontakt@adagenzy.dk

10 + 4 =

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]