Hvad kan du forvente?

Vi giver anbefalinger, efter grundig gennemgang af følgende: negative søgeord, tabte visningsandele, for høje eller lave placeringer (ud fra performance), taber/vinder annoncer, kampagnestrukturen, assisterende konverteringer, konverteringsindstillinger, placements (display sites).

Kort sagt, få indblik i, hvad I går glip af, samt hvor meget I muligvis kan spare. Estimater er baseret på data.

AdAgenzy som dit Google Ads bureau?

Skulle du vælge at samarbejde, med os, som dit Google Ads bureau, så vil du opleve en meget fair prissætning, og at vi tager ansvar for resultaterne – Men lad os starte med en gratis analyse, så du kan vurdere om der er substans i det vi leverer.

Indtast info nedenfor og få svar indenfor 24 timer.

“I AdAgenzy ApS er vi gennemsigtige, sætter klare forventninger og brænder for at bringe værdi til din forretning. Med moderne digitale værktøjer og en gennemtænkt strategisk tilgang til online markedsføring sikrer vi, at du får flere kunder, med målrettet synlighed overfor din målgruppe.”

Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!

Vi er et certificeret bureau

KONTAKT OS I DAG:

kontakt@adagenzy.dk
Tlf: +45 25731984

Hos AdAgenzy kan du forvente grundig rådgivning, og at vi tager hånd, om den daglige optimering, på tværs af marketing aktiviteter. Kontakt os i dag, og lad os se, om der kunne være et godt samarbejde i sigte.

– Kenneth M. Wilster, indehaver AdAgenzy ApS

Field is required!
Field is required!
Field is required!