Hvad siger kunderne om AdAgenzy?

Her kan du læse, hvad vores kunder udtaler om et SEO og/eller Google Ads samarbejde med os.

Vi er utroligt stolte over de resultater vi har opnået og som vi fortsat, hver dag kæmper for at opnå, for vores kunder.

Kenneth M. Wilster
Indehaver af AdAgenzy ApS

Kunderne udtaler

Grindstedflyt.dk – Jens:

Jeg vil gerne give mine bedste anbefalinger til AdAgenzy.

Jeg havde en konsulent opgave inde for grindstedflyt.dk, hvor jeg skulle have sat gang i omsætningen på en ganske almindelig flytteforretning, i det nordjyske..

Efter jeg har brugt AdAgenzy til at få sat almindelig google adwords op, og nogle kampagner på google, gik min kunde fra at have en normal omsætning i januar og december på næsten ingenting, pga det er det de kalder den døde periode for en flytteforretning.

Til at have opnået en omsætning i januar og december på ca 928.000 kr, de har nu valgt at skrue ned for adwords her op til sommerperioden, for ellers kan de ganske enkelt ikke følge med..

Dette er opnået alene ved at AdAgenzy forstod fra starten, at det var nødvendigt, at det var AdAgenzy, der løftede opgaven alene, da min kunde, absolut ikke havde nogen kendskab til den måde man idag markedsfører sin virksomhed online..

Konklusion:
AdAgenzy har formået at gøre en gammeldags flytteforretning, til en meget fornuftig forretning, i en ellers MEGET presset transportbranche, til fornuftige priser og med stor gennemsigtighed..

Mange nordjyske tak herfra.

Beautycos.dk – Michelle:

5 store stjerner herfra.. Kenneth er super sød til at komme med detaljerede guides og hjælpsom feedback.

Sanzi-beauty.com – Robert:

Kan varmt anbefale AdAgenzy og vores samarbejde sammen med Kenneth. Han er god til at komme med input, og hele tiden tilrette småting, for at opnå højere konvertering både på ads og hjemmeside. På den måde har vi kunnet øge indtjeningen markant, ift. vores tidligere samarbejdspartner.
Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde, og mange nye tiltag. Kenneth tænker altid ud af boksen, og vinkler ens produkter på en måde, så de skiller sig ud fra mængden 😊

Danskpapirvare.dk – Keld:

Super god service og de ved hvad de taler om, kan klart anbefale at bruge AdAgenzy.

Handelshusetaulum.dk – Kenneth:

Jeg har benyttet AdAgenzy og Kenneth igennem et års tid og har været ganske tilfreds med arbejdet der er lagt. Vores SEO er blevet bedre og vi er kommet godt frem i søgningerne på Google!

Kan varmt anbefales til andre

Vi hjælper mange virksomheder indenfor både lead generering, samt ecommerce, både mindre, men også større og blandt de markedsledende.

Skal vi også hjælpe dig, med at vækste din virksomhed til næste niveau? 

Skriv i dag på chatten, ring på 25 73 19 84, eller kontakt os via kontaktformen!

Facts om AdAgenzy

Et godt samarbejde starter med en god personlig relation

Når vi skal samarbejde om noget så seriøst, som vækst i din forretning, så mener vi også at du bør vide lidt om, hvem vi er.

Facts om AdAgenzy ApS: 

Jeg, Kenneth Wilster har startet AdAgenzy ApS i sommeren 2016, efter at have arbejdet i 4 år med SEO og Google Ads. Nu har jeg 7 års erfaring, som specialist indenfor faget.

Jeg har hjulpet store som små virksomheder, indenfor både ecommerce, samt lead generering (kurser/uddannelse, investeringsbank, flytteforretning, bilauktionshus og mange andre).

I alt har jeg haft ansvaret for mere end 40 mio. kr. i marketingbudgetter.

I AdAgenzy har vi tilknyttet flere specialister, der hver kan hjælpe med specifikke opgaver.

Oprindeligt startede AdAgenzy i Lystrup, ved Aarhus, men har nu kontor på smukke Frederiksberg, ved København.

Når du samarbejder med os kan du forvente en god kombination af jysk ydmyghed, samt store ambitioner.

Kontakt os i dag og lad os se, om vi skal opstarte et godt samarbejde.

Ring nu på 25 73 19 84, skriv på chatten, eller her på kontaktsiden.