AdAgenzy er SEO bureauet, der ranker din shop #1 i Google 

ATTN: E-commerce Direktør

Vi har solid erfaring som SEO bureau for 50+ ecommerce samarbejdspartnere, siden 2016.

Og vi har skabt tusindevis af #1 placeringer i Google, på ekstremt konkurrenceprægede søgeord, med ultra høj købsintension

Vores Resultat Garanti: Få bedre rankings indenfor 90 dage, eller pengene retur.

vi tilbyder gennemtestede SEO strategier og eksekvering for webshops

Linkbuilding | Teknik| Tekstforfatning

Ring på:

+45 25 73 19 84

Ring på:

+45 25 73 19 84

50+

Webshops

Vi har dyb indsigt i e-commerce på tværs af nicher og marketing kanaler

Tusindvis

#1 Placeringer i google

Vi får webshops, til tops i Google, på ekstremt konkurrenceprægede søgeord

6

Marketing Specialister

Inklusiv erfarne SEO specialister, som er “hands-on” på marketing opgaverne

Kære ambitiøse webshop-ejer

Forestil dig et transparent SEO samarbejde, hvor du har fuldstændig klarhed over, hvilke opgaver, der er arbejdet på, samt hvilke resultater dette har resulteret i.

Det er lige præcist det som du får hos os.

Hvis vi vurderer at vi er et match, så er vi så sikre på, at vi leverer resultater, at vi giver dig resultat garanti (bedre rankings indenfor 90 dage, eller alle pengene tilbage).

Med AdAgenzy som dit SEO bureau ved du præcist: 

– hvordan søgeords rankings har udviklet sig, siden sidste rapportering

– hvilke præcise brand / kategori eller produkt sider vi har optimeret

– hvilke eksterne links, der er opbygget

Vores gennemsigtige samarbejde, med et stort fokus på grundig rådgivning og naturligvis massevis af #1 placeringer gør at de fleste af vores samarbejdspartnere bliver hos os, i mange år.

Vores SEO proces er baseret på erfaring fra 50+ webshops, siden vi startede som SEO bureau, i 2016.

Vi kan desværre ikke kan hjælpe alle webshops, da succesfuld søgemaskineoptimering vil kræve at visse kriterier er opfyldt fra din side.

Book et 30 min. strategimøde – og lad os se, om vi er et match.

Det vil være mig en stor fornøjelse at hjælpe dig, med at skabe den vækst du drømmer om.

Kenneth Vilster

AdAgenzy CEO 
Google Ads & SEO Specialist 

Vores super dygtige og tilfredse kunder siger

Charlotte Bydahlliving.dk

Vi har det sidste år haft en vækst på vores organiske omsætning på over 300% og den betalte trafik på over 200%, samtidig med at vores ROAS er steget til det dobbelte. Så vi har fået dejlig travlt.

 

Vi har et fint og godt samarbejde med Kenneth, og jeg føler at vi arbejder konstruktivt sammen om opgaven. En måde at arbejde på, som jeg sætter stor pris på.

Vi har tidligere været hos en del forskellige bureauer, uden nogen success, så vi var glade da det lykkes Kenneth at vende skuden, og skabe stor success for os.

Kenneth Handelshusetaulum.dk

Vi samarbejder med AdAgenzy om både SEO og Google Ads og Kenneth har opnået massevis af #1 placeringer på super gode søgninger, så vores omsætning fra organisk trafik er steget til 3X det tidligere niveau. Vores omsætning fra Google Ads kampagnerne er steget med 78%, og med en høj ROAS. 

Vi har forsøgt os med flere andre, der skulle få Google Ads til at spille, men dette er aldrig lykkedes før Kenneth tog over. 

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Kenneth og teamet i AdAgenzy. 

Rasmus Petworld.dk

Kan varmt anbefale andre, med ansvaret for at skabe vækst, i en webshop at sætte Kenneth på opgaven.

Han har hjulpet os med SEO i DK og Google Ads i hele norden, med stor succes.

Vi har nået de targets for ROAS og omsætningsvækst, som vi har sat os. Og dette er ikke nemt med en virksomhed på Petworlds størrelse. Vi har en god dialog og sætter nye tiltag igang, så snart det er ønsket fra vores side.

I får én af de få seriøse udbydere, når I indgår samarbejde med Kenneth. 

Anmeldelser fra Google 

FREMRAGENDE
9 anmeldelser
Benjamin Knudsen
Benjamin Knudsen
6. Januar, 2022.
Bekræftet
Varmt anbefalet til at skabe organisk vækst i Google. Kenneth har hjulpet os med onpage optimering, og vi har oplevet en kæmpe fremgang, på rigtig mange højtprioriterede brands og kategorier.
Læs mere
Box Quiz
Box Quiz
16. November, 2021.
Bekræftet
Adagenzy kører vores google ads kampagner og har også hjulpet med onpage SEO. Begge kanaler er rykket positivt i de måneder som vi indtil nu har samarbejdet. Der er altid hurtigt svar, og Kenneth kommer hele tiden med nye tiltag, vi kan teste. Senest har vi eksempelvis opstartet med affiliate annoncering. Varmt anbefalet. Bettina fra Boxquiz.dk
Læs mere
Torben Elmertoft
Torben Elmertoft
12. November, 2021.
Bekræftet
Liga Sport har fået hjælp, fra AdAgenzy, med at køre vores Google Ads kampagner. Omsætningen er steget hver måned, siden opstart af samarbejdet, for knap et år siden. Kenneth nævnte det var muligt at vækste vores betalte annoncering til ca. det dobbelte niveau på 12 måneder. Dette ser vi ud til at være godt på vej til, da væksten i 10. måned var ca. 90%, vel at mærke, med den samme ROAS. Kenneth og teamet kan anbefales til alt arbejde, der vedrører marketing af en webshop på Google. Med venlig hilsen Torben Elmertoft - Liga Sport
Læs mere
Kenneth Storm
Kenneth Storm
12. November, 2021.
Bekræftet
Vi samarbejder med AdAgenzy om både SEO og Google Ads og Kenneth har opnået massevis af #1 placeringer på super gode søgninger, så vores omsætning fra organisk trafik er steget til 3X det tidligere niveau. Vores omsætning fra Google Ads kampagnerne er steget med 78%, indenfor 12 måneder, og endda med en højere ROAS. Vi har forsøgt os med flere andre, der skulle få Google Ads til at spille, men dette er aldrig lykkedes før Kenneth tog over. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Kenneth og teamet i AdAgenzy. /Kenneth Storm, Ejer af Handelshusetaulum.dk
Læs mere
Peter Mengers
Peter Mengers
12. November, 2021.
Bekræftet
Adagenzy og Kenneth kan varmt anbefales til markedsføring i google. 5 stjerner fra mig. Dinfotobog.dk
Læs mere
Klaus Pedersen
Klaus Pedersen
12. November, 2021.
Bekræftet
Vi benyttede AdAgenzy til SEO i en periode. I perioden blev der skabt rigtigt fine resultater - og vi medgiver derfor AdAgenzy vores bedste anbefalinger. /Klaus Pedersen, Legen.dk
Læs mere
Robert Friedrich
Robert Friedrich
11. November, 2021.
Bekræftet
Kan varmt anbefale AdAgenzy og et samarbejde med Kenneth. Han er god til at komme med input, og hele tiden tilrette småting, for at opnå højere konvertering både på ads og hjemmeside. Kenneth tænker altid ud af boksen, og vinkler ens produkter på en måde, så de skiller sig ud fra mængden ? /Robert Friedrich sanzi-beauty.com'
Læs mere
Rasmus Mortensen
Rasmus Mortensen
9. November, 2021.
Bekræftet
Kan varmt anbefale andre - med ansvaret for at skabe vækst i en webshop - at sætte Kenneth på opgaven. Han har hjulpet os med SEO i DK og Google Ads i hele Norden med stor succes. Vi har nået de targets for ROAS og omsætningsvækst, som vi har sat os. Og dette er ikke nemt med en virksomhed på Petworlds størrelse. Vi har en god dialog og sætter nye tiltag i gang, så snart det er ønsket fra vores side. I får én af de få seriøse udbydere der er, når I indgår samarbejde med Kenneth. - Rasmus E. S. Mortensen, e-handelsdirektør, Petworld.dk
Læs mere
Tonny Dahl Frandsen
Tonny Dahl Frandsen
15. November, 2019.
Bekræftet
Vi har hos Bydahlliving.dk gennem det sidste år brugt Kenneth fra AdAgenzy til både vores SEO og vores Adwords. Begge med stor success. Vi har virkelig fået stor online opmærksomhed, med en kæmpe stigning på både ROAS og omsætning. Vi har helt fra 1. måned set fremgang, hvilket vi har kunnet hver eneste måned siden. Vi har tidligere være hos forskellige bureauer, uden nogen success. Selv om vi har brugt store beløb på adwords. Vi var rigtig glade da det lykkes Kenneth at vende skuden, og skabe stor success online for os. Vi har det sidste år haft en vækst på vores organiske omsætning på over 300 % og den betalte trafik på over 200%, samtidig med at vores ROAS er steget til det dobbelte. Takket være samarbejdet med AdAgenzy Så vi har fået dejlig travlt. Vi har et fint og godt samarbejde med Kenneth, og jeg føler at vi arbejder konstruktivt sammen om opgaven. Kenneth sender gode guides, og så udfører vi selv alt det arbejde vi kan. Resten klarer Kenneth. En måde at arbejde på, som jeg sætter stor pris på. Jeg kan kun give AdAgenzy mine varmeste anbefalinger.
Læs mere

Resultater

Et udpluk af kunders resultater..

Stor webshop indenfor outdoor nichen

Stor webshop indenfor outdoor nichen

De har et stærkt brand og en god linkprofil, så det primære der har resulteret i ranking forbedringer har været on-page, samt hastighedsoptimering, med fokus på besøgende via mobilen. Nu arbejder vi med linkbuilding, for at presse placeringerne helt til tops.

Resultat: 10 ud af 10 søgeord (som denne ene kategoriside er optimeret til) har rykket sig mod toppen, så nu er alle pånær et søgeord i top 3  – indenfor 6 mdr.

et langvarigt SEO samarbejde, med kunde i møbel og interiør nichen

På unaturligt mange Google søgninger, med meget høj kommerciel værdi har vi ranket én af vores samarbejdspartnere indenfor bolig og interiør. Dette er opnået med et SEO samarbejde, gennem flere år. Siden maj 2021 har vi ligget stabilt på #1 pladsen, på søgningen i screenshottet og mange andre søgeord er også i toppen, med tusindevis af månedlige søgninger.

Resultat: Vi ranker #1 i Google, på denne og flere andre søgninger – over dba.dk, ilva.dk, jysk.dk, pricerunner.dk og flere andre store spillere i denne niche.

Hvilke SEO pakker / services tilbyder vi?

SEO teknik

Page speed, schema markup, 404 links, core web vitals

Content

Meta tags og tekstforfatning til kategori og produktsider

Linkbuilding

Høj DA medier, konkurrenters links, gratis linkmuligheder

Vi hjælper med: søgeordsanalyse, konkurrentanalyse, linkbuilding, tekstforfatning, page speed optimering (+øvrige tekniske issues), schema markup og naturligvis en gennemarbejdet SEO strategi, som danner grundlaget for alle tiltag. Vi kan klare alt for dig, eller du kan selv lave benarbejdet. 

 

Vi ved du sikkert har travlt med en masse praktiske ting, og hvis der er marketing medarbejdere inhouse, så har du/I stadig behov for en ekstern samarbejdspartner, der har “helikopter-overblikket” og sikrer at vi sammen følger en gennemtestet “vækst-plan”, baseret på erfaring fra 50+ webshops.

Tag det første skrift nu

Book et SEO strategimøde og få en pris

Om AdAgenzy ApS

Et personligt SEO bureau i Esbjerg centrum, med 100% e-commerce fokus

Adagenzy ApS er et ecommerce marketing bureau, med speciale i søgemaskineoptimering og Google Ads.

Siden 2016 har vi hjulpet webshops, med at skabe vækst, via SEO, Google Ads og Paid Social.

Vi arbejder med både små og større shops, typisk imellem 50.000 kr. og 3.000.000 kr. i månedlig omsætning.

Hos os får du hands-on arbejde udført af 3 senior specialister og du har én projektmanager og ansvarlig – undertegnede.

Vores dygtige SEO tekniker sørger for at I har flotte “rich snippets” med billeder og produktdata, samt at jeres shop loader super hurtigt.

Personligt står jeg for analyser og strategilægningen, mens vores skarpe tekstforfatter skriver sælgende SEO optimerede tekster.

Book et SEO strategimøde i dag– jeg er sikker på du vil være ligeså tilfreds, som vores andre ambitiøse samarbejdspartnere har været gennem flere år.

 

Kontakt os

Adresse

Torvet 21
6700 Esbjerg

Ring på

+45 25731984

Email

kontakt@adagenzy.dk

1 + 12 =

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]