Et SEO samarbejde med os sikrer dig fuld gennemsigtighed

Vi får dit site til toppen af Google, med fremtidssikret søgemaskineoptimering.
En SEO strategi fokuseres på det, der bringer værdi til din forretning.

Søgeordsanalyse

Vi udarbejder en søgeordsanalyse med udgangspunkt i et indledende strategimøde. Herefter finder vi de bedste “money words” – søgninger der giver penge i kassen.

Strategi fastlæggelse

Vi tjekker nuværende placeringer og analyserer konkurrenterne. Vi udvælger nøje søgeord, med et mål for øje – topplaceringer.

Optimering

Med en fastlagt strategi optimerer vi content, teknik og links. Vi sparrer om resultater og du modtager månedligt en rapport med placeringer.

En fremsynet SEO strategi

Som vores samarbejdspartner får du en fremsynet optimering af din synlighed i Google´s organiske søgeindeks. Vi mener det vigtigste er at, der er fuld gennemsigtighed, at du får resultater og at du er sikret mod fremtidige algoritme opdateringer.

Søgemaskineoptimering er en del af hele jeres online strategi og du har sikkert andre ting, der fylder i din hverdag. Derfor tilbyder vi en full service løsning, hvor vi også producerer SEO relevant content og skaber synergi med PPC søgeord.

Vi mener at du fortjener et SEO firma, med sunde værdier, der ikke gør brug af lyssky optimeringsmetoder. Med en erfaren konsulent på opgaven får du rådgivning om og hjælp med: tekniske fejl på din hjemmeside eller webshop, søgeordsanalyse, content, linkbuilding og website struktur.

Valg af SEO firma er en tillidssag

Vi tager din forretning meget seriøst og vil behandle SEO optimeringen af dit site, som var det vores egen. Vi står fuldt inde for alt arbejde vi udfører.

En langsigtet SEO strategi giver en høj ROI

Ved at forstå din forretning, dine ambitioner og hvad, der bringer mest omsætning kan vi lægge en stratgi, der vil komme dig til gode, de næste mange år.

Vi rammer ``bulls eye`` med webanalyse

Med en grundig webanalyse og rank tjek spotter vi, hvor der er “lavthængende frugter” og vi kan dermed arbejde videre på det, som allerede er bevist resultatgivende.

Moderne SEO tools giver indsigt

En del af arbejdet som SEO konsulent består af løbende uddannelse, og derefter at bruge denne indsigt, ved brug af SEO software. Med en kombination af viden og brug af software hjælper vi dig ét skridt foran dine konkurrenter.

Vi øger synligheden løbende

Den indsigt vi får med flere besøgende giver os mulighed for at “brygge” på flere søgetermer, hvor vi kan skabe yderligere eksponering. Dermed øges antal søgeord og besøgstal løbende, så du får flere penge i kassen.

Ranking rapportering

Vi mener fuld gennemsigtighed er en vigtig del af vores samarbejde. Du modtager derfor månedligt en rapport med placeringer i Google, på de udvalgte søgeord. Rapporten indeholder også kommentarer og en konklusion.

Vi er et certificeret bureau

KONTAKT OS I DAG:

kontakt@adagenzy.dk
Tlf: +45 25731984

Hos AdAgenzy kan du forvente grundig rådgivning, og at vi tager hånd, om den daglige optimering, på tværs af marketing aktiviteter. Kontakt os i dag, og lad os se, om der kunne være et godt samarbejde i sigte.

– Kenneth M. Wilster, indehaver AdAgenzy ApS

Field is required!
Field is required!
Field is required!