Om Adagenzy

AdAgenzy ApS er et SEO og Google Ads bureau, på Frederiksberg, ved København.

Jeg (Kenneth Wilster, indehaver) vil altid være jeres faste kontaktperson. Det vil dermed være mig, der rådgiver, hjælper og sparrer med jer, om at vækste jeres forretning.

Vores kernekunde er jer, der har en eksisterende forretning, som I ønsker at tage til næste niveau.

Kundeporteføljen i AdAgenzy består af ambitiøse virksomheder, primært indenfor ecommerce.

Et stærkt team

Vi har ikke et stort team af fuldtidmedarbejdere, der skal aflønnes, men har derimod et stærkt fast team på 5 konsulenter og specialister, som vi bruger på fuld- og deltid, samt på projektbasis.

Alt vores personel er yderst velkvalificeret, med enten universitetsuddannelse, eller årevis af erfaring, indenfor deres felt.

Vi har specialister indenfor content, email marketing, marketing automation, design af landingssider, konverteringsoptimering og SEO.

Personligt står jeg for alt PPC annoncering. Det vil sige alle opgaver indenfor Google Ads, Bing Ads, Google Display, samt eksterne platforme som Adroll, Adform, eller Marin Software.

Kan man bruge et mindre bureau, til håndtering af store budgetter? 

Ja, det kan man sagtens. Og det er flere af vores kunder enige i.

Vi har flere større kunder, der tidligere har brugt store bureauer, men ikke følt de fik nok værdi ud af deres investering, og ofte at kommunikationen ikke var på det ønskede niveau. Efter opstart hos os finder de ud af, at både strategien, eksekveringen og resultaterne kan være lige så gode, eller bedre hos os.

Med mange års erfaring har jeg personligt administreret et højt 2 cifret millionbeløb i marketingbudgetter. Det betyder at du, som vores samarbejdspartner kan få kompetent hjælp og være tryg, ved at overlade ansvaret til os.

Vi kræver blot at du er ambitiøs og investerer i markedsføringen. Fortæl os om dine mål og vi viser dig, hvordan vi sammen opnår dem.

Det er vigtigt at understrege, at vi ikke blot er en leverandør, der udfører en række opgaver, men derimod en engageret aktiv sparringspartner, der løbende vil inspirere og finde yderligere muligheder, for at skabe mere succes, for din forretning.

Historien bag

Vi opstartede AdAgenzy ApS i sommeren 2016, hvor jeg og en tidligere medpartner, indenfor for ejendomsbranchen ønskede at levere marketingløsninger, til ejendomsbranchen. Det viste sig dog sidenhen, at netop denne branche enten selv brugte interne marketing teknologier, eller ikke forstod sig, på de moderne værktøjer og muligheder.

Med disse erfaringer rigere valgte vi at tilpasse strategien og at fokusere målrettet på brancher, hvor både vi og de ansvarlige i virksomhederne ved, at en gennemtænkt online strategi har afgørende betydning, for virksomhedens succes. 

Vi er stolte over at støtte gode formål

Ingenco2.dk

Team-rynkeby.dk

Rodekors.dk

AdAgenzy er et certificeret bureau

KONTAKT OS I DAG:

kontakt@adagenzy.dk
Tlf: +45 25731984

Hos AdAgenzy kan du forvente grundig rådgivning, og at vi tager hånd, om den daglige optimering, på tværs af marketing aktiviteter. Kontakt os i dag, og lad os se, om der kunne være et godt samarbejde i sigte.

– Kenneth M. Wilster, indehaver AdAgenzy ApS