Om AdAgenzy

Fra placering på skønne Frederiksberg hjælper vi både nationale og internationale kunder, med at vækste.

Når I samarbejder, med os, er det mig, Kenneth I har dialogen med. Jeg er manden bag AdAgenzy – og jeg er jeres faste projektleder og kontaktperson, under hele samarbejdet.

Vi skaber mærkbare positive resultater, for både B2B servicevirksomheder og webshops.

Et stærkt og ambitiøst team

Lad mig være ærlig. Vi har ikke et kæmpe kontor, med verdens bedste kaffe, 20 mand bag hver sin skærm og en dedikeret HR-afdeling.

Det, vi i stedet har, er fem hamrende dygtige specialister, der elsker markedsføring. Vi har alle én ting til fælles: Vi er drevet af at skabe resultater, for vores kunder.

Helt konkret bidrager jeg, med specialistviden og eksekvering, inden for marketing automation, SEO (content og linkbuilding), samt Google- og Bing Ads.

Derudover har vi specialister indenfor teknisk SEO, e-mail marketing, social PPC og konverterings-optimering af kundeflows.

Vi sidder allesammen med det, vi er specialister i – og det sikrer jer resultater.

Kan I håndtere store budgetter? 

Det er et ærligt og relevant spørgsmål at stille, når man som seriøs virksomhed skal bruge et Google Ads bureau, til at administrere sine kampagner.

Spørger du vores kunder, vil du få et rungende ja. Vi har årevis erfaring, fra mange webshops, med Google Ads budgetter, på over 50.000 kr/måned.

Vi har flere gange oplevet, at kunder skifter, til os, da de ønsker en tæt og personlig dialog, uden at gå på kompromis, med resultaterne.

Efter opstart hos os finder de ud af, at både strategien, eksekveringen og resultatet kan være lige så godt, eller faktisk bedre, hos os.

Med mange års erfaring har vi blandt andet administreret et højt tocifret millionbeløb i PPC marketingbudgetter.

Det betyder, at I som vores samarbejdspartner kan få kompetent hjælp og være tryg, ved at overlade ansvaret til os – vi ved, hvad vi laver, og vi har prøvet det mange gange før.

I vil opleve, at vi stiller krav til jer – såvel som vi forventer, at I stiller krav til os.

Det er vigtigt at understrege, at vi ikke blot er en leverandør, der udfører en række opgaver. Vi er derimod en engageret og aktiv sparringspartner, der løbende vil inspirere og finde yderligere muligheder for at skabe mere succes for jeres forretning.

Vi holder vores aftaler jordnære og realistiske. Det er sådan, vi arbejder – og det er sådan, vi skaber de bedste resultater for jer.

Historien bag

AdAgenzy ApS er founded i 2016, hvor jeg, Kenneth, havde arbejdet 4 år, med online markedsføring, primært på Google.

I dag hjælper vi en  lang række ambitiøse virksomheder, indenfor B2B services og e-commerce. Fælles for vores samarbejdspartnere er, at de alle har høje ambitioner, og at grunden til at de samarbejder, med os, er at de ønsker en seriøs samarbejdspartner, der kan hjælpe dem, med at nå deres mål.

Vi er stolte over at støtte gode formål

Foreningen for dansk internethandel

Ingenco2.dk

Team-rynkeby.dk

Rodekors.dk

AdAgenzy er et certificeret bureau

KONTAKT OS I DAG:

kontakt@adagenzy.dk
Tlf: +45 25731984

Hos AdAgenzy kan du forvente grundig rådgivning, og at vi tager hånd, om den daglige optimering, på tværs af marketing aktiviteter. Kontakt os i dag, og lad os se, om der kunne være et godt samarbejde i sigte.

– Kenneth M. Wilster, indehaver AdAgenzy ApS

Field is required!
Field is required!
Field is required!